Voorbij ijdelheid. Zes eeuwen zilver in en rond Bergen op Zoom

Voorbij ijdelheid. Zes eeuwen zilver in en rond Bergen op Zoom

Een 1,2 km lange wandelroute door Bergen op Zoom met verhalen over de eeuwenlange honderden zilversmeden die prachtige dingen hebben gemaakt en nog maken in en rond Bergen op Zoom. De route voert je langs 12 punten.

De route Voorbij ijdelheid. Zes eeuwen zilver in en rond Bergen op Zoom is een initiatief van de gemeente Bergen op Zoom. Met deze wandelroute loopt je langs de interessante plaatsen van de Bergse zilvergeschiedenis. De route gidst je door de middeleeuwse stadskern langs panden, waarvan een leuk en interessant verhaal verteld kan worden over het Bergse zilver. Zo beleeft je op de kasseien de Bergse zilvergeschiedenis.

Let op!
Bij het gebruik van de app maak je gebruik van internet en GPS op je telefoon. Download altijd van tevoren via wifi de route, zodat je de route al op je telefoon hebt.

Startpunt
Het Markiezenhof
Hofstraat 1A
4611TH Bergen op Zoom


Gemeente-Bergen-op-Zoombelslijntjelogobkkc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

brabant vertelt is een project van bkkc brabants kenniscentrum kunst en cultuur | spoorlaan 21 i-k 5038 cb tilburg 013 7508400

Website © Afdeling Online