Landkunst aan de Zuiderwaterlinie

Landkunst aan de Zuiderwaterlinie

Een 6,4 km lange wandelroute door het natuurgebied Het Bossche Broek tussen ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught met negen speciaal ontworpen buitenkunstwerken voor dit gebied. De route voert je langs 11 punten.

Het brabants kenniscentrum kunst en cultuur heeft in samenwerking met Staatsbosbeheer, Brabants Landschap en Erfgoed Brabant negen jonge kunstenaars uitgenodigd om speciaal voor deze locatie een buitenkunstwerk te maken. De kunstwerken vertellen de verhalen van de Zuiderwaterlinie en het Bossche Broek in het bijzonder.

Landkunst aan de Zuiderwaterlinie is van 18 mei t/m 16 juli 2017 van zonsopgang tot zonsondergang gratis te bezoeken.

Let op!
Bij het gebruik van de app maak je gebruik van internet en GPS op je telefoon. Download altijd van tevoren via wifi de route, zodat je de route al op je telefoon hebt.

Startpunt
Haanwijk 1-2
5271VG Sint-Michielsgestel


Staatsbosbeheer-Logo-uit-de-beeldbank1610logo3d72fb15-708a-4ce5-985a-c48fd1c7efe8belslijntjelogobkkc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

brabant vertelt is een project van bkkc brabants kenniscentrum kunst en cultuur | spoorlaan 21 i-k 5038 cb tilburg 013 7508400

Website © Afdeling Online